Biologische partners gezocht

Als biologische groothandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe biologische telers, waarmee wij ons netwerk en aanbod kunnen versterken. Wij geloven in samen groeien en zijn daarom altijd geïnteresseerd in nieuwe opportuniteiten.

Onze biologische telers begrijpen dat alles wat je in de grond stopt van grote invloed is op wat je er uiteindelijk weer uit haalt. U ook, neem dan hieronder contact op.

Omschakelen naar biologisch

Sinature komt graag in contact met telers, die overwegen de stap naar biologische landbouw te zetten. Telers die zich in de oriëntatiefase bevinden zijn van harte welkom om vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel kennis over biologische teelttechnieken, hoe omschakelen praktisch in zijn werk gaat, wat biologische landbouw nu feitelijk inhoudt en hoe de afzetmarkt in elkaar steekt. Waardevolle informatie die wij graag vrijblijvend met geïnteresseerden delen.

Bij het overstappen naar biologische landbouw is een omschakelperiode vereist. Deze start als de teler zich bij een controle-instantie aanmeldt. In deze periode van omschakeling produceert de teler al volgens de eisen van de biologische landbouw. De restanten van kunstmest en bestrijdingsmiddelen verdwijnen uit de bodem. De producten mogen in de omschakelingsperiode echter nog niet als ‘biologisch’ worden verkocht.

Contact opnemen